La “kjøkkenbutikken” komme til deg
Proform har forhandlere på Østlandet og Sørlandet som tilbyr kjøkken, garderobe og baderomsløsninger. Vårt fokus er fornyelse og ombygging, men når dette ikke er mulig, kan vi også tilby helt nye løsninger for ditt kjøkken, garderobe eller baderom. Vi har med oss «kjøkkenbutikken» i bilen og kommer gjerne hjem til deg for en gratis befaring hvor vi gir deg et uforpliktende tilbud.

Service og kvalitet til rimelig pris
Vår visjon er å realisere din kjøkkendrøm til en rimelig pris – raskt og uten fordyrende løsninger. Kjøkkenfornyelse er en rask og ofte rimeligere og mer miljøvennlig måte å få “nytt” kjøkken på.

For oss er det en selvfølge å ha god kunnskap om det vi holder på med og yte god service under hele prosessen. La oss derfor dele vår kunnskap og dine ønsker og behov i å realisere ditt drømmekjøkken, garderobe eller bad. Fronter og skrogdeler produseres etter mål hos en av Europas mest moderne fabrikker

Vi dekker Østlandet og Sørlandet og håper at du vil bli en av våre mange fornøyde kunder!

SLIK GJØR VI DET!

1. En av våre forhandlere tar en kaffe med deg i ditt kjøkken og hjelper deg med valg av farge og stil.

2. Fronter og skrogdeler produseres etter mål hos en av Europas mest moderne fabrikker og sendes samlet med resten av kjøkkenet direkte til deg eller til en våre montører.

3. Vår samarbeidspartner monterer dine dører og skuffer på dine eksisterende stammer – på bare en til to dager!

KONTAKT MED OSS!

Smart Innsalg AS
Telefon: 917 58 008
E-post: post@proform.as

Postadresse
Smart Innsalg AS
Fangbergsvegen 202
2385 Brumunddal

Lager
Smart Innsalg AS
Elgfaret 5
2335 Stange

KONTAKT VÅRE FORHANDLERE